Prolazne komore koriste se u farmaceutskoj proizvodnoj industriji za prijenos određenog materijala između dva klasificirana područja različite razine čistoće.

CRD PS-P

Clean Room Design  Pasivna prolazna komora s funkcijom interlocka dizajnirana je da spriječi izravno otvaranje jednog prostora u drugi kada materijal prolazi između dva klasificirana prostora. Izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Ima dvoja ili troja vrata s mogućnošću ostakljenja i mehanički ili elektronički sustav upravljanja pristupom. Prolazna kutija može se jednostavno integrirati u zidove i može se isporučiti kao samostalna jedinica.

Dimenzije: na  upit

CRD PS-A

Clean Room Design  Aktivna prolazna komora  s funkcijom interlocka i s integriranim ventilacijskim sustavom, dizajnirana je tako da osigurava odgovarajući prijelaz materijala iz nekontroliranog u kontrolirano okruženje. Izrađena je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika s ugrađenim HEPA filterom za sprečavanje bilo kakve vrste unakrsne kontaminacije . Ima dvoja ili troja vrata s mogućnošću ostakljenja i mehanički ili elektronički sustav upravljanja pristupom.

Dimenzije: na upit